TEMADAG MERKING 26. OKT
Farm to fork – nye krav til opprinnelsesmerking merking av mat (front of pack nutritional label (NutriScore vs Nøkkelhull etc), ernæringsprofiler, opprinnelsesmerking av enkelte ingredienser/produkter etc)
Gro Å. Rimstad, leder Matregulatorisk TINE
Formelle krav til opprinnelsesmerking av hovedingrediens(er)
Erlend Restad, Business Unit Manager Food Consulting Eurofins
Allergener og allergenmerking
Gunn S. Høiby-Pettersen, Kvalitetssjef Innkjøp og Sortiment, Coop Norge
Erstatningsprodukter av enkelte ingredienser som en følge av krigen i Ukraina. Hvordan gikk Coop frem for å få midlertidig tillatelser til avvik, informasjon til forbruker, etc
Gro Å. Rimstad, leder Matregulatorisk TINE
Bruk av ernærings- og helsepåstander i merking og markedsføring
Greta Hardal, Stiftelsen Norsk Mat, fagsjef for Nyt Norge
Nyt Norge - hvor står merket, krav til merking og nye utfordringer.