Årets siste TEMADAG
10:00 - 10:15: Velkommen til Anora
10:15 - 10:45: HOFF: Sirkulærløpet fra dyrket potet til ren rektifisert sprit
Hanne Hogness, HOFF
10:45 - 11:00: Hva er Norsk akevitt: tradisjon og kvalitetsbetegnelsen Norsk akevitt
Morten Paulsen, ANORA
11:00 - 11:30: Produksjon og kvalitetskontroll av akevitt
Elisabeth Olsen og Janne Husebråten, ANORA
11:30 - 12:00: Innovasjon og produktutvikling
Morten Paulsen, ANORA
12:00 - 12:30: Lunsj
12:30 - 14:00: Omvisning i produksjonen (laboratoriet, tapperi og prosessavdelingen med krydderlager, destilleri, bøkkerverksted og fatlager)
Gunhild Aasland og Arne Jøran Øyen, ANORA
14:00 - 15:00: Smaking og sensorisk vurdering av akevitt
Morten Paulsen, ANORA
15:00: Avslutning